Moikka maailma!

Tervetuloa käyttämään Hämeen Sanomien blogeja. Tämä on ensimmäinen artikkelisi, jonka olemme luoneet sinulle valmiiksi. Voit muokata sitä tai poistaa sen ja aloittaa omien artikkeliesi kirjoittamisen!

2 kommenttia artikkeliin “Moikka maailma!”
  1. Hei, tämä on kommentti.
    Poistaaksesi kommentin, kirjaudu sisään ja lue artikkelin kommentit. Jokaisen kommentin kohdalla linkki, jonka avulla voit halutessasi muokata sitä tai poistaa sen.

  2. tanjaseppanen sanoo:

    hei mihin ollaan menossa!
    alan olemaan huolissani tämän maan polittiikkojen tekemistä päätöksistä.aivan samanlaista ,oli joskus viiskytluvulla ja jopa kuuskytluvulla päätökset tehtiin suljetuissa yksityisissä ”sauna illoissa” nuotion äärellä. valmis esitys tuotiin sitten eteen ,että hyväksykää tämä.nyky politiikot puhuvat avoimuudesta onkohan noin?avoimuus on kaukana.itse kuulun tuohon viiskymmenluvun nuoriin jotka odotamme pääsyä eläkkelle kunniallisesti ja suht terveenä,taitaa olla niin ,että työtä saadaan tehdä hautaan saakka.mitä itse eläkeikään tulee ,ja sen remontoitiin olisin sitä mieltä,että katsotaan mitkä ammattialat ovat riskitekijöinä työelämässä yli kuusikymmentä vuotiaina.tuskinpa yli kuuskytvuotias poliisi jaksaa” juosta” nopea jalkaista rosvoa kiinni tai palomies työtehtävässään noh ehkä just’ jaksaa pitää letkusta kiinni.entäs terveysala hoitohenkilökunta?heidän jaksamisensa,en ymmärrä mikä kiire on nostaa eläkerajaa, kun nyt nuorilla olisi mahdollisuus osoittaa oma osaamisensa työelämässä.miksi nuoria sitten koulutetaan ammatteihin ellei heille anneta mahdollisuutta tehdä työtä.kyllä varmaan meitä ikäihmisiä aina löytyy, jotka eivät älyä lopettaa työntekoa ajoissa.senillit vain remmiin ,niin kyllä homma hoituu ja valtion kassa karttuu

Jätä kommentti

css.php